Kaipa | 98564 |
14.5.2024 18:04:11
Já chodím, sice nerada, ale vypomůžeme, dostaneme výslužku (to maso má fakt jinou chuť, samozřejmě lepší), pokecáme, popijeme, takže nakonec to je docela fajn.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
14.5.2024 17:45:39
Tak to jo.
Na zabijačky nechodím. |
Martina, 2 kluci | 15942 |
14.5.2024 17:45:32
Kaipo, asi jo. Já nemám celoživotně tlačenkový požadavky žádný, takže mě překvapilo, že se to v pohodě krájelo a vypadalo. Krájela jsem ji i druhý den k snídani, zase v pohodě a zmizela.
|
Kaipa | 98564 |
14.5.2024 17:24:29
Inko, ročně jsme pozvaní na cca 4-5 zabijaček, v rámci výpomoci rozvážíme výslužky, tak na to občas přijde řeč. Takže jo, docela dost.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
14.5.2024 15:32:19
Kolik jsi potkala lidí, co zkoušeli zmrazit tlačenku?
|
Kaipa | 98564 |
14.5.2024 14:55:30
Martino, tak mám asi vysoké požadavky. Ještě jsem ale nepotkala člověka, který by tvrdil, že zmrazená tlačenka je dobrá. Za mě a mé široké okolí prostě není. Ale lidi snědí leccos.
|
Martina, 2 kluci | 15942 |
14.5.2024 14:15:59
Kaipo, zrovna minulý týden jsme měli na akci obří tlačenku, co prošla mrazákem. Sice tohle nejím, ale krájela a servírovala jsem, takže s čistým svědomím tvrdím, že struktura želatiny zůstala hladká, maso se neoddělovalo, dobře se krájela, nebyla mokrá ani mokvavá, chuť prý úplně normální.
|
neznámá | 91073 |
14.5.2024 12:08:42
Děláme to stejně a funguje to.
Nebo teda zavařit, ale k zavařování já mám respekt. Tlačenku z minulého týdne bych zamrazila pouze pokud by byla nenačatá a i tak by se mi to nelíbilo. Je to vlastně vývar s masem a vývar se kazí rychle. |
Kaipa | 98564 |
14.5.2024 12:02:51
Radko, stejně nechutná ani omylem. Prostě není vůbec dobrá. Jiná struktura a z toho vyplývající (ne)chuť.
|
byvala radka | 154149 |
14.5.2024 11:39:13
jime vzdy mrazenou a je vyborna, chutna stejne jak pred zamrazenim
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.