| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Pes

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 32706  [Dalších 32676 >>]
K_at 121378
3.1.2025 21:42:05
Kokři jsou pošuci. ~t~
Jerry G. 159407
3.1.2025 21:34:55
Nebo stredniho pudla. Segra ma ted nove kokrspanela, pred tim mela psa skotske kolie ~s~. To byl tedy o hodne jednodussi pes nez ten kokr nebo JRT.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
3.1.2025 21:30:42
Prima střední pes je Irský jemnosrstý pšeničný teriér
Lamp 119047
3.1.2025 21:13:08
Zdravím, mám už třetího Russella, každý úplně jiný, ale všichni tři moje "srdcovka". Všichni tři s PP, každý z jiné ch. st. Doporučovat pořízení nechci, podle mne je to na pečlivém zvážení zájemce o tohle plemeno.
neznámá 91073
3.1.2025 21:08:18
HLava nevím, já vím o srdci.
Chce to fakt vybrat dobrou chovku.

Moje srdcovka je jezevčík, ale s ohledem na manžela si ho nepořídím, jeho srdcovka to totiž vůbec není.~:-D

Borderu máme v rodině a pase auta a cyklisty a vlastně všechno, co se kolem ní mihne. Shání třeba děti dohromady drobným štípnutím do zadku.~:-D
Ono je to vlastně smutné, chybí ji práce.
Já bych do ní nešla.

Když ono těch středních psů tolik není, když se vynechají bull plemena. Vše se buď miniaturizuje nebo maximalizuje. Nebo nějak deformuje. Zdravých středních plemen moc není.
Jerry G. 159407
3.1.2025 20:56:42
Neznama kavaliri jsou pry bohuzel zdegenerovany. Pry je konstantne boli hlava. Ja pokud si neporidim dalsi Parsonku, protoze proste miluji ten kukuc.. ~;)
Tak bych asi nejakeho maleho ovcaka. Selthie, border kolie ta potrebuje taky pevnou ruku.

Ctu to zpetne, ze jsme se na dost vecech shodly.:-)
Jerry G. 159407
3.1.2025 20:49:02
Jendo, maly terier potrebuje stejne prace a pevnou ruku jako velky pes. Nase Parsonka je k detem hrozne mila a trpeliva. Ale lovi a zabiji. Sli jsme na navstevu nez jsme se stacili pozdravit, tak jim nase tehdy stenatko zakouslo morce. Vsechny ploty mame peclive zadratovany. V lese to same kdyz je na volno, tak se ji musime porad venovat, jakmile zacne vetrit tak privazat..Na druhou stranu tak odaneho kaspara a partaka. Jeste mame cotona proti parsonce je nudny, ikdyz je milacek, ona je proste osobnost a partak.
Yuki 00,03,07 49504
3.1.2025 20:45:50
my máme shiba inu, úžasný pejsek, který se přizpůsobí úplně všemu, té naší je 15 let

jednou denně větší procházka stačí, jako mladá si ráda hrála s čímkoliv, milovala děti, trpělivá, zdravá, nepřešlechtěná, chytrá
akorát se nedá vycvičit, ale to nám nevadí, kamarád má shibu, která chodí bez vodítka i do lesa, občas se ztratí, pak se najde, naše utekla dvakrát, pak jsme ji už hlídali víc

je nenáročná na krmení, zbytečně neštěká, prostě úžasná
Jerry G. 159407
3.1.2025 20:31:23
Ja mam desetiletou fenku Parson Russeı teriera. Je to pes s charakterem. Lovi, do tri let to byl podes, rozhrabe celou zahradu, je urputna, hrava, chytra, zabavna, je to pracovni pes potrebuje zamestnat. Spi se mnou v posteli.
neznámá 91073
3.1.2025 20:22:05
Chcete psa na ven nebo by byl doma?
Menšího předpokládám.

Máme v rodině kavalírka, je to celkem příjemný pejsek, co se přizpůsobí rodině, není teda celoroční pobyt venku . A také chce dobře vybrat chovku, jsou dost nemocní.
Z těch menších mi ještě přijdou fajn špici, ne ty miniaturní, ale střeďáci. Klidně můžou bydlet venku, jsou to čilí, ale příjemní pejsci. ALe uštěkaní.
Ten pudl je také fajn, celoročně na ven ne, ale je to takový šašek, přizpůsobí se aktivitám rodiny. Můžeš a nemusíš ho stříhat, nemusí mít ty bambulky.
Na cvičák s námi chodí šeltie, také celkem příjemní psi.
Já samozřejmě lobuji za knírače, to je moje srdcovka, akorát se musí upravovat srst, ale správně upravený knír nelíná. A bylas bys originální, moc jich teď není.~;)
Nebo pinč, jak psala Fren, to je také fajn pes.

[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 32706  [Dalších 32676 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.