Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marťa123 | 160470 |
12.10.2024 8:55:26
A ještě musím upozornit,že orgasmus bez delohy je jako šlehačkový dort bez šlehačky,což je docela problém,když máte šlehačku rády,tak bacha na to,lékaři něco jako sexuální zdraví žen po operaci vůbec neřeší...myslí se jen na muze v tom smyslu, že lékař řekne,nebojte,muž to ani nepozná, ale že to pozná ta žena,to už mu je ukradene
|
Marťa123 | 160470 |
21.9.2024 12:19:12
No,odstranění dělohy nemá sice vliv na sexuální život,ale na kvalitu sexuálního života to vliv ma,není to hrozne,po zahojeni je to vlastně docela fajn,ale je to jiné,člověk si musí zvykat na orgasmus bez stahů dělohy,což je zprvu zvláštní,ale jde si na to zvyknout...,pozor na cervikální orgasmus,pokud ho máte, ten po odstranění čípku už nepůjde...
|
Marťa123 | 160470 |
17.9.2024 10:37:55
To není pravda, hysterektomie má velký vliv na kvalitu sexuální života, mám vlastní zkušenost, po hysterektomii s odebráním děložního čípku již žena není schopná vaginálního orgasmu (jsou přerušeny nervy, které ho způsobují) a orgasmus přes klitoris je bez stahů dělohy prostě jiný, není to špatný, jsem sexuálně stále velmi aktivní a sex mě baví, ale je to prostě jiné a lepší určitě ne a rozhodně není pravda, že nepoznám, že dělohu nemám, je to změna dost výrazná, nevím, proč se o tom ženy stále stydí mluvit
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
17.8.2024 12:39:03
odhalí i teprve vznikající, ale jen některý tip, pokud nedělá mikrokalcifikace, tak ho není jak zjistit, bohužel, to jsou potom ty nádory i přes mamograf
|
Marťa123 | 160470 |
16.8.2024 16:45:25
To není pravda, mamograf je v pohodě a je to určitě důležitá prevence, ale odhalit rakovinu před tím, než vznikne neumí, neodhalí ani úplně malé nádory, v prosinci jsem byla na mamografu a v květnu už jsem v prsu měla ne úplně malý nádor....
|
Marťa123 | 160470 |
16.8.2024 16:39:10
Ahoj, chci přidat svou zkušenost, mám za sebou hysterektomii, děloha jako taková mi nechybí, ale co mi chybí je děložní čípek, vyvolával mi příjemné pocity při sexu, teď je místo něj jizva, takže je to místo totálně necitlivé...takže jestli je to jen trochu možné a nemáte s čípkem problémy, radím, ponechat.....mně to doktor ani nenabídl, řekl, že odstranění dělohy nezpůsobuje vůbec nic a dál to pro něj haslo a mě to upřímě ani nenapadlo, jasně, jsou i jiné citlivé body uvnitř, které to jakž takž nahradí, ale v určitých polohách mi ten čípek velice chybí
|
Lída+2 | 28136 |
3.4.2024 6:13:34
Žžena a ostatní, děkuji za uklidnění, že to je asi víc normální, než se mi snažili všichni naznačit.
Mám dva roky na to vymyslet co udělám příště. Navíc jsem na vitakartě zdravotní pojištovny, odsouhlasovala různé zákroky. To zase bylo počtení. A za ten masakr prsou si účtovali cca 1200kč+ něco málo dalšího. |
Hatata | 157806 |
30.3.2024 8:03:33
Mamograf odmítám, ač mě tam gyndař posílá (bude mi letos 47). Ale taky mám blok, já mám teda blok i na gynekologické vyšetření, ale tam chodím. Prsa mám malá a bojím se mechanického poškození - o bolestivých zkušenostech jsem slyšela vícekrát. Asi holt budu ve škatulce - dělá problémy. Nepatřím mezi rizikové - v rodině žádný případ nemáme, nekouřím, nikdy jsem nebrala HA, tak budu věřit, že bude vše OK a bude stačit ultrazvuk. Nedokážu se přemoci
|
Žžena | 83005 |
29.3.2024 20:08:18
Lído,
nejseš divná. Mám stejně citlivý prsa, zmáčknutí prostě bolí jak kráva. Hledej, jestli někde ve Tvém okolí nemají 3D mamograf nebo jiné modernější metody, tam si může žena tu sílu stisku regulovat sama. |
Persepolis | 107413 |
27.3.2024 10:19:50
Tak mamograf mi je hodně nepříjemný, ale vyloženě bolest jsem necítila nikdy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.