| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3794  [Dalších 3764 >>]
Dakine 117311
29.9.2012 20:45:52
ahojky,
tak my máme taky podporovat v lezení, ale to se malýmu jaksi pořád nechce, ikdyž kolínka už si pod sebe dáva, zato v plazení je přeborník :-) Jak se naučil na ty kolínka, teď i sednout si, tak ho pořád dávám od někud dolu, protože už se naučil i stát, je to hrozný. Taky mi na rehabce říkala, ať se snažím, aby to nedělal, ale nejsem s ním pořád, stačí abych někam odešla, on si to pěkně přifaří třeba k sedačce nebo ke schodu a hned jde na nohy. Chlap je z toho nadšený, ségra taky, tak ty ho nechávaj a já se pak rozčiluju ~j~ Nejlepší jsou noci a rána, když na mě v postýlce haleká a samozřejmě u toho stojí ~t~

Botky už mám taky koupený, kvůli počasí a taky si Davídek ty capáčky venku pořád sundaval, tyhle už mu nejdou ~t~

A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
29.9.2012 20:27:22
Ahoj děvčata! Tak já už taky okukuji zimní botky. Ale my ještě ani nelezem. Byli jsme na kontrole na neurologii a prý v pořádku. Máme ho podporovat v lezení a nepodporovat aby stál a začal capkat. Prý by bylo lepší kdyby tak za dva měsíce dobře lezl, než rovnou chodil. Tak uvidíme jak to dopadne. Stavět už by se chtěl.
Po autosedačce koukáme taky, zatím je vybraná romerka, ale teď je otázka jestli na ní budou finance, páč je z těch dražších.
No a pomalu se nám všem hromadně blíží první narozky, co?! Nepodniknem konečně nějaký srazík?
Maci1 27366
29.9.2012 18:42:42
Daroh, já bych ho vystěhovala, ale není kam. Máme 3+1, v dětském pokoji už spí Evička, která se ve spaní strašně hemží a nejspíš by Kubu budila ještě víc než my. Navíc ona ráno vstává do školky dřív a chodí později spát.
Daroh a Elenka 10/11 116692
29.9.2012 18:02:26
Maci a neuvažovala jsi, že bys Kubíka dala do jiného pokoje? Já se k tomu pořád odhodlávám. Stejně vím, že bude dál spát u nás v posteli.... Elenka ještě nechodí, ale spíš počasí mě k tomu donutilo. Už je chladno a já ji dosud měla jen v ponožkách. Pořád chce vodit za ruce a to už lítá jak drak a vždycky měla ponožky jak čuně, takže jsme je opravdu šla koupit. Hlavně kvůli tomu počasí. Ale určitě už to nebude dlouho trvat. Těch pár krůčků někdy udělá, ale pouštět se ještě bojí.

Dneska mám den blbec ~n~. Ráno jsem spadla ze schodů, takže mám naražený loket, naraženou prdel, pak mě po dlouhé době naštval manžel. Dál jsem si jela pro kytku, která nebyla dopřipravená a já čekala, až ji dodělají, ač jsem ji měla objednanou od středy. A jak mám takový den blbec a z toho splín, jsem unavená a mám pocit, že jsem na všechno sama. Teda ono to pocit není, ono to tak je, jen dneska mi to víc vadí, než jindy.

Včera jsem byla na výstavě v Praze a moc se mi tam líbilo. Jen škoda, že člověk nemůže projít úplně všechno. Za prvé to nejde moc s dítětem a za druhé byla se mnou těhulka a ta byla ráda, když si sedla. Byla jsem se podívat na autosedačku a vybrala jsem. Koupila jsem Maxi Cosi Rubi, což je obdobná varianta Maxi Cosi Tobi, ale je levnější. No a Elenka ji stihla hned cestou z Prahy pokřtít, totálně durch se poblinkala. Chudinka, bylo mi jí tak líto ~d~~d~~d~~d~

Tak jsem si koupila burčák a kojení nekojení. Jdu si dát ~R^
Maci1 27366
26.9.2012 23:56:09
Ahoj Daroh, Elenka už chodí? Kdybys chtěla, mám na mimibazaru k prodeji botičky ve velikosti 20 po Evičce za 250 :-). Jsou v podstatě netknuté, taky to byly její první. Značka Elefanten.
Náš Kubík už má dvacítku teď (capáčky této velikosti, které mu dávám na lození po hřišti, mu jsou akorát). Jsem zvědavá, k čemu se doberem, až začne chodit doopravdy.
Jinak manžela připrav, že bude mnohem hůř - teď jí ještě budou stačit jedny boty, ale na jaro už budete kupovat dvoje, na léto sandály, pak třeba střevíčky k šatičkám, tenisky na písek... 700 je podle mě ještě krásná cena, já zrovna minulý týden kupovala pro E. boty za 1600 (z těch, co jsme kupovali na jaře, už vyrostla, do zimy daleko... doufám, že jí aspoň do jara vydrží).

A spaní u nás taky stojí za starou bačkoru, Kuba sice nechce kojit, ale vzbudí ho každé naše převalení v posteli, několikrát za noc v polospánku leze po postýlce nebo rovnou stojí u zábradlí a cca od 5:30 ho přemlouvám, že fakt ještě nebudem vstávat ~o~.
Daroh a Elenka 10/11 116692
26.9.2012 17:56:50
tak se po dlouhé době taky hlásím.... Byli jsme na dovolený a stíhala jsem jen to nejzákladnější ~:-D

Šárko, se spaním ti asi moc neporadím, u nás spaní hrůza. Max můžeš doufat, že to je jen nějaké období, třeba rostou zoubky a časem se to zase srovná. Já teda musím říct, že od půlnoci už se celkem vyspím. Možná je to tím, že spí u nás, jinak do půlnoci se budí každou hodinu. Já chodím spát tak kolem 23 - 24 hod.

Co se týká jídla, tak se u nás nic nezměnilo. Jo, vlastně trochu jo. Bojkotuje mi to všechno. Už 14 dní nic nejí. Ovoce vůbec, přesnídávku tak 2 lžičky a zeleniny jednu lžičku. Jinak je na mlíce. A protože už fakt mám starost, volala jsem dneska dr. a ta mi říkala, že pokud to trvá třeba 14 dní, nic se neděje, ale kdyby to trvalo měsíc, už se to bude muset nějak řešit. Takže ještě chvilku počkám a pak se jí ozvu. Stejně za měsíc půjdeme na roční prohlídku.Možná ji rostou zuby a je to tím.

Taky jsem dneska koupila první botičky. Velikost nohy 19, botičky 20 za 700,- Kč. Hrůza! Jsou to hrozný vyděrači. Vědí, že to ty rodiče musejí dát, tak to napálí. Ke všemu to bude mít 3 měsíce a nazdar. Manžel šel do kolen, když jsem mu oznámila cenu.

Taky řeším, jak udělám dort na narozeniny. Už se to všechno hrozně blíží....

Markét, dětičky máš úžasný, fakt jsou moc krásný ~g~~g~~g~~R^~R^
Maci1 27366
24.9.2012 15:58:04
Markéto, dvojčata se povedla ~R^.
Jo a zjistila jsem, že moje čtyřletá, sotva 16 kg vážící dcera Kubu unese ~e~. Před pár dny jsem ji přistihla, a jemu se to zjevně dost líbilo. Vůbec od ní snese věci, že se často nestačím divit.
Maci1 27366
24.9.2012 15:53:18
Zdravím a jdu nahlásit Kubíkovy desetiměsíční míry - 10,12 kg, 76 cm, obvod hlavy 48 cm :-). Pochoduje okolo nábytku, pokouší se o první slova a už i dost rozumí.
Ještě 2x denně kojím, ale Kuba sní všechno, co vypadá aspoň trochu jedle. A jíst v jeho přítomnosti a nedat mu je prohřešek největší, to nesnáší. Popelnice hadr ~:-D.
ivča
  • 
12.9.2012 8:54:29
Ahoj holky, no dvojčata jsou krásný povedli se vám. Já mám teda tři a obdivuji tě jak jich zvládáš pět. Vážně klobouk dolů. Mám taky 9 letou a 7 letou + 10 měsíčního kluka a jekotu se někdy fakt neudráním.
Jinak máme za sebou 10 měsíční poradnu tak aktuálně máme 9,75 Kg a 77 cm asi to bude čára po tátovi ten má 196cm.
Markéta a 5 lumpíků 6320
12.9.2012 8:36:47
S tím ječením se musím hlídat, to jo ~;) , ale dá se to.. Jinak dalším dětem je 7 (kluk) a 4 (holka). Spíš ti dva mladší mají dvojčata jak panenky, ta nejstarší je už celkem rozumná. Ale občas musím dohlížet :-)

Já myslím, že mít tři děti je docela fajn, je to už taková tlupa, řekla bych že to je lepší než jen dvě.. Ale jde taky o pocity matky, to je jiná věc.. A finanční stránka je taky důležitá, teď když už máme dva školáky a školkáčka tak vidím, jak stovky jen lítaj ~8~ , bohužel... Tak uvidíš, jak se ten pocit v tobě bude dál vyvíjet :-)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 3794  [Dalších 3764 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.