| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 377  [Dalších 347 >>]
Peťa+Dan+// 114828
28.1.2013 13:15:18
No kůli tomu soukromí jsme šli s minulýma těhulema na dámu do uzavřené diskuse. Ale nevím zda by o to tady byl zájem ~d~ Právě jsme měli trochu problém s jednou trhlou maminou a tady to bohužel uzavřít nelze.

Gabi ještě to datum porodu at už to tam můžu dát ~R^ Já ještě trochu bojuju s Mac bookem, holt windows to není ~t~ no aspoň se něco přiučím. No a jasný některý dopisy určo poznáš,já s tím právě mám zkušenost díky práci v bance,že ty stejná jména a adresy někdy v rodině vyvolali pořádné peklo,ale jak říkám jak u koho. Zase holky se jednou stejně vdají a hned bude.

Jinak jasné těhu se může zvrtnou kdykoliv, ale přece jen tam ta obava je. U mě je to tím,že s Danem fakt nebyl žádný problém a k dr jsem skoro nemusela zato ted jsem tam furt a to mě nedělá dobře ~o~

A koukání na porody na to fakt nemám,jsem ráda,že u sebe to nevidím z té druhé strany ~t~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
28.1.2013 12:54:22
Jo, jenom ještě. S tou poštou máš určitě 100% pravdu. Zatím to je v pohodě, ale věřím, že s tím v určitou dobu bojovat budeme. Ale tak doufám, že zase takové tajnosti přede mnou Gabča mít nebude. Osobní dopis poznám, že nepřišel mi, ale dceři.
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
28.1.2013 12:52:23
No, Péťo, a já se tak rozplývala, že nejsem sama, kdo dá jméno po sobě~b~ Neva, odhalila jsem tě podle obrázku~:-D
Manžel je Jaroslav. Já osobně bych volila jinak, ale dědí se to u nich v rodině, tak to po třetí zkouší~b~
Peťo, a neboj. Všechno bude ok. Ono dvojky jsou prostě daleko více rizikové. Kamarádce zemřelo jedno v 17tt a zjistili ji právě až potom, že má Leidenskou mutaci a to už měla taky po nějakých potratech. U mě se taky pořád všichni diví, že mi ten syndrom objevili tak pozdě, když už jsem taky měla potraty a předčasný porod. Ale tím se opravdu vůbec nezaobírej. Faktem je, že se to prostě bohužel stává i daleko později než ve 21tt, ale to bychom se fakt stresovaly denně a to prostě nejde.
Malá je v pořádku, dává ti to najevo kopkáním, utz dopadne na výbornou a za chvíli se dočkáme uzlíčku v náručí. Příjde jaro a pak už nám to bude jo utíkat.
Leena+Michalka listopad 09 101264
28.1.2013 12:43:07
no ja u male mela pak 13 nahore, ale v tuhle dobu tak 4, tak nevim jak to ted dopadne :-), me nevadi kdyz neco priberu a pak mi i zustane, nejlepe na prsach :-), ale jak mam hubeny zada a cela sem chatrna a drobna tak tahat to tezky bricho je napor, jinak asi taky udelam pak zmatek, protoze znam uz tolik lidi co chodi na rodinu, ze se bojim, ze me nekdo odhali :-), ale zase na druhou stranu nepisu nic tajnyho :-), jinak se omlouvam, ze nechodim vubec do toho denicku a ani nic sem tam zatim nedala, se divim, ze nejsem vubec zvedava :-), jinak mame Michaelu, a na porody se klidne koukej, ty pekne porody prave navodi takovou naladu, ze vse musi byt zarucene ok .-)
Peťa+Dan+// 114828
28.1.2013 12:34:12
NO tak to není až tak moc,když jsi jinak hubeňourek. Já mám zatím 6kg nahoře,ale obávám se,že se taky do těch 10kg nevejdu ~a~
Jinak Leeno, Míša je Michala nebo Michaela??
Peťa+Dan+// 114828
28.1.2013 12:18:03
No tak to je super Sabi ~R^ hlavně,že máš ten cukr v pohodě, ono se doporučuje před tím testem se se sladkým mírnit,aby pak nevznikli nějaký falešně špatný výsledky. JInak míry má malá krásné a cena teda za UZ je úžasná já minule platila 1500, no a Dan se jaksi fotit a natáčet nechtěl,tak to bylo nic moc. Ted už do toho nepujem,ale i tak budu mít těch UZ více.

Gabi no já se vlastně jmenuju Petra ~:-D přepsala jsem si to,tak vám v tom doufám neudělám moc velké zmatky ~x~ Jméno Elen se mi strašně líbilo,ale manža o něm nechtěl ani slyšet,naštěstí nevybral nic lepšího ~b~. No jinak se stejnými jmény v rodině,tam je pak jen problém s poštou a kolikrát se to domotá i na různých úřadech,ale to je asi případ od případu. Děkuji za připomínky už jsem to TP dopsala,tak vás prosím o datumky ať je tam můžu dát a samo o ostaní údaje,co tam chcete,já jsem napsala,jen co jsem si tak matně vzpoměla,hlavně se koukněte na jména,zda jsou dobře. Gabi ty mi ještě napiš jméno manži,dám ti tam obě ~;) Další připomínky jen výtám ~R^

Jsem koukala,že už tu dlouho nebyla Ilma,tak snad jen nemá čas. Já jsem ted trochu vykolejená neb manžovi známí,co čekali dvojky taky ted v květnu o ně přišli v 21tt, tak jsem fakt špatná,zvláště když mám ve čtvrtek ten UZ kůli srdíčku. Malá kopká jak divá,tak musím věřit,že to vše dáme.

Gabi teda já bych se na jiný porody nedívala ani náhodou,stači mi vždy vyprávění kámošek a moje vlastní zkušenost~l~ Ted to prostě musí být lepší ~t~
Leena+Michalka listopad 09 101264
28.1.2013 12:02:33
Manzel prohlasil, ze nejde k porodu jak to videl :-). A me se zdal ten porod tak pohodovej, te zenske to slo uplne samo. A teda po sekci kdy mi dite neslo ven, musim rict, ze je to asi jedno. Driv sem zila v tom, ze u cisare jde vyndat dite v pohode vzdycky, tak bych pak nevahala, ale asi bych ted ten prirozeny porod v jejim pripade zkousela. Taky ona zkusila a zvladla to ukazkove, aspon podle me. Bylo to fakt krasny, hlavne ty miminka jsou tak krasny a ja uz se tesim :-). Jinak ja mam nahore 8kg, a teda nutno rict, ze u me je to fakt hodne, protoze je to sestina me puvodni vahy :-)
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
28.1.2013 11:08:00
Jo, holky, včera jsem koukala na další díl a musím říct, že teda mazec. Ty normální porody jsem ještě rozdýchala, i když už jsem si taky říkala, že jsem blbá, že na to koukám, ale ten přirozený porod koncem pánevním byla fakt maso. No, alespoň vím, že bych do toho dobrovolně nešla, fakt ne. Já vím, že nejspíš nejde o co stát ani u té sekce, ale z tohodle bych fakt měla vítr. No, říkala jsem si, že jsem fakt blbá, že na to koukám, tak mám nějak z toho třetího porodu největší obavu a pak na to čumím v přímém přenosu. Ale zdá se mi, že všechny ty holčiny to zvládají strašně dobře, já jsem teda hekala a fuňela více~b~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
28.1.2013 11:05:23
Tak to je moc pěkná váha!!! To už je fakt super. Samože, ať se ještě holčička pěkně dopéká, ale je super vědět, že se má dobře a že roste. Jinak je fajn, že stačí jenom mírná dieta, jinak je cukrovka na prd. Naštěstí nevím z vlastní zkušenosti, ale od kamarádky, která si dokonce píchala inzulín.

Eli, koukla jsem na tabulku a je super. Díky za ni. Jenom jestli do toho můžu trošku kafrat, tak, co kdybys tam přihodila i termíny porodu, ať se trošku orientujeme, která z nás je na řadě~:-D A super, že jste holčičce vybrali jméno po tobě. Mi se to hrozně líbí. Hodně lidí mě od Gabči odrazovalo, že už vždycky budu ta stará a přiznám se, že ze začátku jsem s tím i já sama měla problém, že se jmenuje stejně. Ale jak rostla, tak jsem si na to hrozěn zvykla a teď jsem hrozně ráda, že se jmenuje po mě. Ona totiž i celá po mě je (narozdíl od Natálky), tak je to hrozně pěkné, že je fakt takový můj klon i s tím jménem~b~ Je tda fakt, že s oslovováním jsem měla problém hlavně v porodnici, ale proto, že jsem jí pořád říkala Natálko, nějak jsem si nemohla zvyknout, že mám další dítě~:-D, ale zvykla jsem si a teď jsem spokojená. Jestli budeme mít chlapečka, tak se bude jmenovat po manželovi,tak uvidíme, no a Natálka je taky v rodině, je to jméno po moji babičce.

Lunco, jestli budeme mít holčičku, tak bude taky Karolínka. Ještě jsme koketovali s Dominikou, ale Karolínka nakonec vyhrála hlavně u Natálky, tak ji chceme, když tak taky udělat radost.

Holky, jinak u mě dobrý. Naštěstí mě ještě ani ta záda nebolí, i když váha už začala stoupat. Mám nahoře 5 kg a jsem v půlce 26tt, tak uvidíme. Naivně jsem si doufala, že bych se vešla do 10 kg, ale to se asi nestane~;) Někdy mě pobolívají třísla, ale vím, že jsem to měla i Gabči a že mi doktor řekl, že to je ok, že se rozestupujou svaly a všechno už se to pomalu, ale jistě chystá.

Leena+Michalka listopad 09 101264
27.1.2013 17:44:14
jee, to je krasny Sabi, to uz je skoro hotova holcicka, kilo uz zni tak nejak optimisticky, ale jen at tam jeste pekne jsou .-). a jinak chute jsou potvora, taky to tohle tehotenstvi dobre znam :_(. Sem zvedava jak me vyjde cukr, puvodne jsem nechtela jit, ale pribrala jsem za mesic hodne kil, tak pro klid tam zajdu. Jen nedavam rano vubec nejist, tak si zkusim vygooglit jestli prece jen neco muzu. Porad lepsi ovlivnit trochu vysledky nez abych po ceste omdlela, fakt z toho mam strach :_(. U male jsem to vubec nezvladla. Tak at se vam vsem dari .-)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 377  [Dalších 347 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.