| Lenistefi + Terezka | 93329 |
|
|
4.2.2014 12:52:32
Ahoj Maruško,
vítáme tě Mojí Terce je také zhruba 4,5 roku. Který měsíc se malý narodil? A jak zvládáš začátky. Není ti špatně? Chodí Marek do školky? Pročítala jsem teď lesní školky a mám pocit jestli tam od tebe nebyl příspěvek? |
| Maruska123 | 89070 |
|
|
4.2.2014 10:26:03
Ahoj holky, jsem teprve 7+2, ale hned sem to sem chtěla zavést, ať řeč nestojí
.Mám 4,5 roků kluka a při prvním těhu jsem tu taky byla, prima stránka no né? jinak jmenuji se Maruška, v květnu mi bude 28 a synek je Marek.Toť by pro začátek stačilo na seznámení? ![]() |
|
|
2.2.2014 19:56:50
Také zdravím Jezinečku,
zatím nás tu je opravdu maličko. Mějte se holky zatím dobře. ![]() |
| pussinka | 120782 |
|
|
2.2.2014 15:09:14
jezinečko, každé připsání přízpěvku je fajn , je nás tady málo jak vidíš....
Jen nevím jestli ti držet palce aby jsi byla nebo nebyla těhu Tak se ozvi jak dopadl test , jsem zvědavá , když už jsi to tady tak hezky rozepsala Budu nakukukovat ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
1.2.2014 20:22:49
Ahoj zdravím, ani nevím proč sem tady, protože to jestli jsem těhotná je spíš jen domněnka, beru totiž HA, ale teď se měla dostavit menstruace a místo toho jen 2 dny špinění, což je podezřelé. Tak jsem přemýšlela jak by to bylo možné a uvědomila si, že jsem jeden večer nevzala a místo toho vzala až večer na to a tu co jsem měla vzít ten druhý večer jsem vzala pak ráno a pak už normálně dál.... no takže možná by to bylo i možné... ale zase jsme spolu s přítelem spali jen jednou tento měsíc.... no, zítra možná vyrazím pro test, jsem napnutá a nevydržím čekat. V pondělí jsem měla stejně v plánu jít na gyndu pro recept na antiko. tak se i zeptám co ona na to...
Jinak jsem z toho dost na rozpacích, máme s přítelem už 2 dcery, 3 a půl a 2 roky, takže by to byl masakr a hlavně on už další dítě nechtěl.. já ano ale nejdříve tak za 5 let, chtěla jsem si teď trochu oddáchnout, chvíli pracovat a tak... no, tak se uvidí... Ale jak tak koukám tady to zatím na nezkušené matky nevypadá ![]() Tak já určitě ještě napíšu jak jsem dopadla, jsem na to zvědavá... akorát já ty svá podezření znám, v obou těhu se mi to zpozdilo o max 2 dny a já už tušila že jsem v tom ![]() |
| pussinka | 120782 |
|
|
30.1.2014 12:21:02
no mi většinou bývá špatně , až do 18 týdne i 20tého :-( Snad to dám ))) |
|
|
30.1.2014 11:43:22
Ahoj
![]() Termín, který mi vycházel podle knížky, byl 2.9., ale pokud počítám týdny podle prvního dne poslední menstruace, tak jsem teď 10+1 a termín bude 27.8. To bude přesně 40 týdnů. Přestěhovala jsem se do úplně jiného kraje a doktora hledám. Už mám vyhlídnuto a pomalu se k němu chystám. Jinak špatně je mi celkem od začátku. Sice nezvracím, ale je mi špatně když se nenajím a pak když se najím..... Ale mezitím je mi občas i dobře. Doufám, že ty nevolnosti už pomalu přejdou. |
| pussinka | 120782 |
|
|
30.1.2014 11:07:57
Ani jednoho pejska? a není vám smutno?
![]() Jak ti jinak je ? Mi už je třetí den špatně od žaludku, tak nějak šoufl .... Za týden jdu na gyndu , doufám, že už bude něco vidět a termín mi vychází na 25.9. |
|
|
30.1.2014 9:30:33
Tak to je prima, že jsi to vše dobře zvládala. Také jsem měla čivavku a štěňátka. Bylo to roztomilý. Teď už pejsky nemám.
|
| pussinka | 120782 |
|
|
29.1.2014 16:34:54
Všechny mé děti byli kojeny v noci co hodni max dvě hodiny
Každé cca 2roky, první skoro tři. Pejsky chovám čivavy, královské pudly a Biewra- mladá ještě eměla štěnda, měla mít tento rok ,ale nejspíš to oddálíme. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.