| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

NO taky přiznám, že mi vadí, když si manžel doma "něco dá". Do hospody nechodí, ale doma si občas dá. Pivko ani ne - spíš domácí slivovičku nebo myslivce. Neopije se nikdy - to ne - protože ráno pak jede autem... ale vyloženě domácí pohodu vidí v tom, že po práci příjde a po večeři si "jednu zdravotní dá" ...
Proto jsem se tak ptala - protože vím, že ani tohle by doma některé netolerovaly (i když jak píšu opilého jsme ho neviděla nepamatuju a do hospody nechodí ...) jen mi prostě příjde, že téměř všichni řeší ale nepozastavují se nad tím, že si jejich partner zajde na pivo, nebo si doma dá ... a prostě spíš se na mě dívají stylem jako "no a co ať si dá - má tě rád, chodí do práce, vydělává, do hospody ti nechodí abys ho pak 3 dny neviděla atd." Tak pak to prostě přestanu řešit a říkám si, že je to asi normální, že si ti chlapi prostě občas dají no.
Alkoholismu jako takového se fakt bojím ... strejda dopadl hodně špatně, a vždy jsem odsuzovala tetu, že s ním je, když on je takové hova*do s prominutím ... nicméně dobře se to říká někomu, když nejsem na mítě té o jehož chlapa se jedná ... a že ten život není jen o chlastu, ale taky i o tom dobrém co ten člověk pro mě udělal atd.

Manžel ví, že se s ním hodláš rozvést? Nepomohlo by prostě dát poslední ultimátum stylem - buď prostě zítra semnou půjdeš " někam" nebo půjdu já dát žádost o rozvod, protože takhle dál žít prostě nemůžem ...
Myslím si, že pokud už aspoň trochu uvažoval o léčbě tak vás nenechá odejít ~s~

Já nevím co už vše je "nenormální" ... myslím si, že když si dá chlap po práci fakt to pivko a pak funguje naprosto normálně tak je to ještě ok.
Jako jasně - spousta lidí řekne, že to pak bude jen a jen horší .. ale nemusí to tak být. Spousta alkoholiků nezačala tak, že si dávali dvě pivka denně - spíš nezačínali nijak a rovnou spadli do chlastu a to tak, že denně otočí půllitr tvrdého.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.