No jasně, kino je ve všechn dinoparcích. V Plzni je 3D, tady na Harfě 4D - klepe se tam podlaha, když dinosauři jdou. Není na střeše, ale myslím v 1. patře-hned u vchodu od tramvaje. Se vstupenkou máš zaplacené i toto kino. Jinak extra jen to kino stojí, myslím, lístek 39 Kč - Film trvá cca 10 min.
Tohle bylo o T-rexovým mláděti, který se vyklube z vajíčka a právě v ten moment mu Allosaurus zbaští maminku... po x letech tohle mládě, který jako jediný přežije, toho Allosaura zabije...

příroda, no...
V Plzni (a taky na Harfě, když ještě neměli tu venkovní expozici) to bylo o diplodokusím mláděti - taky pěkný.
Já u těch 3D kin vidím jako nejděsivější pro děti právě ten 3D efekt- ono když Ti letí meteorit do obličeje, uhýbá i dospělák. O ten obsah až tak moc nejde - ten mi nepřijde tak hrozný - i když s krtečkem se to tedy srovnat nedá....

Na můj vkus i na Kubčův to bylo v pohodě, ale my jsme zvyklý na opravdový dokumenty o dinosaurech a to už jiná třída. A Kubča už taky chápe, jak to v přírodě chodí, že jedno zvíře je potrava pro druhé, a to druhé třeba potrva pro člověka....
není to klasickej útlocitnej pražák...