Potřebuji změnit gynekoložku. Hledám nějakou, u níž nestrávím i přes objednání 2 hodiny v čekárně, má ordinaci vybavenou utz, je příjemná, neordinuje pouze jeden den v týdnu jako moje současná dr. apod. Však to znáte. Upřednostňuji ženu. I přes dojíždění se mi zamlouvá Dr. Jitka Krouželová z Centra ambulantní gynekologie na Orlí a nebo Dr. Ladislava Haraštová z Vídeňské. Nemáte, prosím, některá zkušenost s těmito lékařkami? Platí se na Orlí nějaké poplatky za vyšetření? Nebo můžete doporučit nějakou dr. v oblasti Brno a jižně od Brna, klidně až po Mikulov, Břeclav? Těhotenství už mám za sebou takže těhu péči již potřebovat nebudu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.