Deníky Fotoalba Vzkazy
    

Patří do deníku

14. - 21. 6. 2009 Andělská hora

Autor: Gabcikovo , 17.6.2009

zrovna jako vloni v červnu, i letos jsme se vydali na dovču "v předsezoně" , do kraje dětství mé mamči, odkud si ji z vísky Chotyně odvezl po svatbě můj táta do Prahy :) a my se jako už "Kladenáci" vracíme aspon na dovču.


neděle: po obědě příjezd na místo Andělská hora, penzion U Wolfů. Kolem 16.hod pro nás přijel manžel mé sestřenice a odvezl si nás na jejich zahradu v Liberci, kde bydlí v domečku, kde se grilovalo a hlavně to bylo "setkání" po letech, neboť jsme se tam viděli po minimálně skoro 2Oletech :)


strejc Olin a tetka Olina jejich deti Jitka s rodinou a Jirka s rodinou


segra strejce Olina - Dana a jeji syn Zdenek s rodinou


a od druhé segry strejce Olina my, jakožto dcera se svou rodinou takže nás bylo plno,


od Jitky 13letá Kačka, 9letý Honzík a 2měs Anička, od Jirky 8měs a 5letá holčičky, od Zdenka 4letá Deniska a od nás 4letá Amálka a skoro 7letá Žofka grilovalo se, jedlo, pilo, ....


pondělí: je nádherné počasí, slunce pralo docela fest, pěšky jsme šli s holkama z Andělské hory na přes Chrastavu (kde nám bohužel ujel o 3min bus, tak jsme holt zvolili variantu TAM pěšky, ZPET busem) do Horního Vítkova resp. na hradiště Wothanburg, které staví naši známý z dob "závisláků" :)


úterý: je hnusně, prší, slunce nikde - od 1O-16hod stravený čas v Lunaparu v Babylonu v Liberci. Holky se snad dost nabažily jízdy autíčkama na autodromu, houpadel a vozítek a všeho, co jen šlo


středa: je krásně, akorát na výlet, trošku pofukuje, slunce svítí akorát na výlet - jdeme pěšky z Andělské hory do Kryštofova údolí přes zříceninu Hamrštejn, kterou jsme vloni nemohli najít, letos jsme úspěšní. V Kryštofáku dáme u orloje oběd na zahrádce U Kryštofa, je to chutné, dobré, jen ceny nás trošku zaskočily - za smažák s hranolkama 12Okč , vidíme orloj v 14 a v 15.hod , navštěvujeme místní betlémy (vstup 5Okč dospelí, děti do 6let zdarma, otevřeno od 13-16hod mimo pondeli !!!!).


čtvrtek: plánujeme koupání v Hrádku nad Nisou na Kristýně.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 926 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.