Deníky Fotoalba Vzkazy
    

Patří do deníku

ZOO PRAHA - 18.6.2005

Autor: Gabcikovo , 20.6.2005

Tak jsme se odhodlaly po 14dnech, ze nejsme "bábovky" a že JSME SCHOPNY sednout na spravny vlak resp. správnym smerem a tak se stalo, ze jsme opet vyrazili v 7hod rano z domova a sli na vlak do Prahy a podařilo se nám opravdou sednout na správny spoj :-)


Dojeli jsme do Prahy-Bubny zastávku, přemístili se pěšmo na metro Holešovice, odkud jezdí busik do ZOO - tam jsme dorazili kratce pred otvírací dobou tj. 9.hod. ZOO jsme prošli - vzali jsme to nahoru okolo "mravence" až k lanovce, pak smerem dolu k žirafám a kdyz bylo asi 16,30hod, tak nam Zofka usnula v kárce, kterou je možno zapůjčit v ZOO. S tim, ze nam usne jsme počítali ... preci jenom je denne zvykla odpoledne po obede si dát šlofíka 2hod ... jedina škoda byla, že zaspala "hospodářství" - ktere je dole v ZOO - kde jsou k videni kozy (ke kterym je mozne ditko šoupnout - aby si mohlo kozy nakrmit) a krava, slepice ... zkratka pro panelákové nebo městske díte je to urcite zážitek !


Vlak nam jel v 18,20hod z Bubnů - i ten jsme stihli a kratce pred 19,30 jsme byli konecne doma :-)


Vylet se zdařil ... jen se musime do ZOO vypravit jeste jednou, aby jsme Zofce ukázali to hospodářství a mohla se vyřádit na prolejzačkách :-)


ZOO se nám moc libila - nebyla jsem v ZOO dobrých 8-10let ... jen mne zaskočilo, kolik tam bylo lidi (počítadlo ukazovalo kolem 16.hod 8tisic návstevníků) a do noveho pavilonu Indonesie a do pavilonu goril jsme se vubec nedostali, neb tam byla ohromná fronta a nechtelo se nam trávit čas čekáním :-(

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1273 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.