Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Recepty

 Poslední recepty ze všech kategorií 110 z 2236 [Dalších 2226 >>] 

Kukuřičná polévka s krevetami a kokosovým mlékem

Polévka je grunt a maso špunt. Kdo z nás nezná toto pořekadlo našich babiček. S aktuálními teplotami tato lety prověřená věta dostává nový rozměr. Polévky totiž nejen zasytí hladové tělo, ale taky jej zahřejí. A příznivě působí také na naši duši. T

Cuketová pomazánka

Ideální pohoštění na piknik i na večírek. Cuketová pomazánka je nejen nápaditá, ale hlavně děsně dobrá a zdravá. Udělejte si ji klidně i jako svačinu do práce.

Cuketové řezy

Vláčné řezy z cukety s chutí skořice a ořechů.

Perník z cukety

Perník z cukety

... výborný, když se po upečení a vychladnutí potře pikantní marmeládou, a na ni se dá kysaná smetana a sezónní ovoce.

Cukeťák na plech

Bramborák se také dělá ve verzi na plech, ten je ale kynutý. Toto jídlo z cukety mi spíš připomíná nádivku...

Cukeťák

Cukeťák

podle vzoru „bramborák“.

Cuketové brownies

Cuketové brownies

V tomto receptu cuketu nikdo nepozná a pokud mu řeknete, z čeho brownies je, tak vám to nebude chtít věřit.

Zapečené zelené papriky s kukuřičným rizotem

Také vám se stoupající teplotou klesá chuť na těžká jídla? Potom je nejvyšší čas přepnout se do „italského“ režimu a povolat do jídelníčku zeleninu a rýži. Opravdové italské rizoto se nikdy nepřejí a díky našemu receptu si ho můžete připravit i doma.

Švestkové knedlíky s povidly

Nadýchané knedlíky, u nichž můžete po libosti obměňovat náplň, to je pravý prázdninový poklad. Milují je děti i dospělí!

Sicilská crostata

Letní chutě a vyzrálé ovoce začarované do křehkého italského koláče. Crostata pochází ze Sicílie, ale miluje ji celý Apeninský poloostrov. Marmeládovou náplň klidně zvolte podle vlastní chuti. Italský originál bývá nejčastěji meruňkový nebo ostružinový.

 Poslední recepty ze všech kategorií 110 z 2236 [Dalších 2226 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.