| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4486  [Dalších 4466 >>]
Čumča. 160024
7.6.2024 17:08:11
Fern, jsou na světě chlapi, kteří prostě mají potřeby svých dětí na prvním místě - co na tom nechápeš? Ty děti jsou 5 a 7 let staré, zaslouží si, aby byly pro tátu nejdůležitější... Já tomu chlapovi fandím, má to dobře srovnané~R^

Monika 123907
7.6.2024 17:07:57
No jo,tak má prostě malé děti... Odešel od rodiny kvůli Tobě?
Fern 155759
7.6.2024 16:50:31
Nechce nikoho nezklamat - tak to je scifi.

Ve tvem veku a situaci bych si fakt nechtela kazit rychle utikajici zivot nejako silenou exkou pritele a jeho 2 malymi detmi; fakt je ti toto treba?

Lenka Pražanda 128023
7.6.2024 15:59:01
Souhlas, to se fakt nedá číst.
Ale pochopila jsem hlavní problém, pán chce z ex a next udělat kámošky aby to měl snadné. To je teda kousek ~t~ Nemyslím si, že manželka bude souhlasit, takže není co řešit.
Pro zakladatelku, pán se cítí provinile kvůli rozvodu a chce aby děti trpěly co nejméně a má potřebu trávit s nimi co nejvíc času, což je pochopitelné. Bude pár let trvat, než si to sedne. Možná bude dokonce i pár let trvat než se rozvede, podle toho v jaké jsou fázi.
Čumča. 160024
7.6.2024 15:35:35
zakladatelko, četlas po sobě svůj text?
opravdu jsi nemohla napsat něco srozumitelného?

nemohla bys sem znovu vložit opravenou verzi bez těch překlepů?
tina helclova 160405
7.6.2024 15:05:25
Dekuji za nazor.
Ja, muj pritel, jeho ex a deti bydlime ve stejne vesnici.
Ja mam vlastni byl, on take, v dome , ktery zrekonstruoval s ex bydli nyni jeho ex a deti.
Kazdopadne jsem se asi spatne vyjadrila..nebo jsem nepojmenovala presne muj problem. Pritel by si pral, abychom se vchnichni kamaradili .. samozrejme vim, ze jeho exku z jeho zivota nvymazu, nicmene ani nevidim duvod se s ni stykat. Z dlouhodobeho hlediska to bude asi problem, protoze deti se uz ted ptaji, kdy budeme delat neco spolecne.. tedy i s jeich matkou. jsou maly, rozumim tomu, ale pokud se jejich rodice chovaji tak, jako by se nikdy nerozesly, mam obavu, ze pokud svolim k setkani, priste budou treba chtit, abychom spolecne oslalvili Vanoce.. takze z meho hlediska je lepsi nic takoveho vubec nezacinat.Rozhodla jsem se pro pritele, respektuji samozrejme i to, ze mam deti, ale nikdy jsem nerekla, ANO k jeho byvale zene.

JAK TO RESIT, KDYZ NECHCI PATCHWORK?? Pritel to vi, je to pro nej tezke.. pro me ae taky. chtel by harmonii na vsech frontach.. nechce nikdoho nezklamat.
Janinka a dvě princezny 132403
7.6.2024 13:42:54
S už dospělými dětmi máš můj obdiv že si šla do chlapa, který má tak malé.

Nepíše se nic o bydlení a vzdálenostech, ale pokud spolu nebydlite a děti jsou taky na dojezd a ne ve stejném městě například je varianta práce, přítelkyně, děti, domácnost a můj vlastní život pro toho chlapa opravdu krušná záležitost organizačně a bude to určitě na něčí úkor.

Pokud byste spolu bydleli a i děti byly ve stejném městě dá se ještě udělat to že se po práci sejde s dětmi a s tebou je večer, ale pokud si extra dělá čas na děti a extra na přítelkyni tak uf musí toho mít plné kecky když taky ma asi nějaké povinnosti okolo života
tina helclova 160405
7.6.2024 13:34:15
Dobry den
Moje situace je nasledujici.
Jsem Rok od manzela po 25 letech se rozvadime. Deti uz dospele.odstehovaöa jsem se do vlastniho bytu. S detma se pravidelne vidame. Můj ex ma jiz pritelkyni, coz mu preji. Zbytecne mu nevyvolavam , ani nepisu, paklize neni nic akutniho. S ex vychazim dobre, ve vecne rovine.
I i ja mam noveho Partnera. Je taktez v rozbodovem rizeni, Ma 2 deti ( 5 s 7 let ) Ma je kazdy druhy vikend.
Bere si je ale i mimo plan, aby s nimi stravil Co nejvic casu.. nemam s Tim Problem, s jeho detma vychazim dobre. Vim ale, ze Ma spatne svedomi, kdyz s detma neni..Ma narocnou praci a i kdyz byl jeste ve spolecne domacnosti s ex, Tak ho mel take..
A ted k memu Problemu.. jeho ex mu neustale pise, ze se detem styska.. a on ma pak Opet spatne svedomi a Santo se pro ne delat jeste vic.. byly jsme
Spolu o vikendu , coz jeho ex vedela a zase zacaly sms ve stylu; deti jsou smutne, ze tu nejsi .. i kdyz Presne Vi, ze jsme v zahranici a stejne nemuze nic delat.. a i kdyby , byl jeho , respektive nas volny vikend a klidne mohla dat detem do ruky telefon , aby Tatu zavolaly… vidim za Tim manipulaci s Samozrejme to nas nas vztah..prisel by si pral , abychom se vsichni stykali. Tedy i ja s jeho ex.. na to ja nemam.. on s nimi chodi prilezitostne na vecere,chce abych byla u narozenin deti, a dalsich rodinnych akcich. Asi nejsem dost velkorysa, ale na tohle proste nemam.
Pritelna jeho ex delaji deren saradu, ze je vse v poradku, aby nahodou deti netrpely, a meli Co nejlepsi podminky pro jejich vyvoj. Ja bych do prala slusny vztah mezi mym partnerem a jeho ex, ale to co predvadi oni 2 je pro me az neunosne. Sice od sebe, ale chovani der tak, Jako by byly stake spolu.. kvuli detem..
Mate nekdo zkusenost??
Blanče 42184
27.5.2023 20:59:50
Fotka kluka, se kterým jsem chodila zhruba od mých šestnácti do osmnácti na mne před pár lety vyskočila když jsem hledala něco profesně. Buď na ní měl 25 let starou fotku, nebo vypadá pořád stejně. Rozešli jsme se, protože já chtěla chodit na rande, do kina, na vandry s partou, on chtěl ať na výšku jdu do jeho města, nastěhuju se k jeho rodičům do podnájmu a co nejdřív se vezmeme - byl o 4 roky starší. Od společných známých vím, že se pak snad oženil s paní se dvěma dětmi, od té doby o něm nemám zprávy. FCB očividně nemá, myslím na něj občas, když se objeví nějaký průser v horách - byl nadšený horolezec - a doufám, že je v pořádku. Díky němu umím chodit na podpadcích, ráda tančím a tančila jsem a vyrovnávala jsem trošku svých 160 cm k jeho 186:-). O dalším klukovi nevím vůbec nic, chodili jsme spolu chvilku a úplně mi zmizel ze života, nedávno jsem vzpomínala, jak se vlastně jmenoval. No a ten další mi už zůstal.
Vážný2 158667
21.5.2023 20:36:31
Láska ze školky a ZŠ, emigrovali po 5. třídě. Dneska je sochařkou v Hamburku. Moc pěkný kousky dělá. Psali jsme si do konce komunismu, pak jsem byl u ní na návštěvě a ona párkrát tady.

Kamárádka, snad platonická láska ze začátku G, asi si myslela, že když ji doprovázím, že začneme chodit. Ale já byl 14-15l trumbera matematik. Má psychoterapeutický stacionář na Z Čech.

Kamarádka, platonická láska z 1. a 2. ročníku G. Zůstali jsme kamarádi, hodně mi pomohla na cestě k víře. Pak jsme se trochu oddělili, aby to nedělalo problémy, ale shodou okolností chodila na stejné domácí společesnství maminek s dětmi, kam chodila jedna známá paní s mnoha pěstounskými i vlastními dětmi a radila k dětem s poruchami. Tam se s manželkou silně sčuchly a jezdily spolu na chatu. Má manžela. A jednou za půl roku - až rok se někde sejdem s ní a s mojí ženou. Je zástupkyně ředitele na 8lG.

A pak už jsem chodil s manželkou od tanečních ve třeťáku do do 22 let, kdy jsme se brali.

[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4486  [Dalších 4466 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.